• Linedance
  • The All Star Line Dancers
  • Workshop Line dance

Big shoes to fill - Line dance

Een door Claes geschreven choreografie op zijn single: Big Shoes to Fill
BIG SHOES TO FILL LINE DANCE.pdf (52.28KB)

Claes van der Ster doet al aan line dance sinds zijn 11e,
begonnen bij "The Animal Linedancers" te Den Helder,
Vervolgens in 2004 bij "The Rodeo Country Line Dancers" te Wieringerwerf waar hij de laatste 3 jaar ook les heeft gegeven.
Door omstandigheden heeft Claes ervoor gekozen om te stoppen in Wieringerwerf. Claes heeft een jaar lang ondersteuning gegeven bij de Kicking Country Dancers en is per september 2013 een eigen Line Dance club begonnen. "The All Star Line Dancers" Medio mei 2017 is de club gefuseerd met "Dancing Boots" uit Schagen o.l.v. Jeanette Danenberg. En legt Claes alleen nog de focus op muziek & het verzorgen van workshops.


Sinds september 2022 heeft Claes het lesgeven in linedance weer opgepakt en doet hij dit nu op de donderdagavond in De Balstien te Noardburgumer (19.00 - 21.30)


Linedance is leuk, gezellig, sportief en daardoor heel gezond. U leert de danspassen die veelal terugkomen in allerlei dansen, waardoor u nooit hetzelfde danst en binnen de countrymuziek is er ook volop variatie, linedance brengt mensen bij elkaar, in groepsvorm een zelfde hobby/sport beoefenen geeft een groot gevoel van saamhorigheid.
kortom Linedance is geweldig!


Claes verzorgt ook Linedance-workshops op locatie.
Hij heeft op meerdere basisscholen , peuterspeelzalen, naschoolse dagopvangcentra een workshop gegeven met leuke spontante reacties. In het kader van Culturele Vorming past dit heel goed in het lesprogramma, scholen kunnen dit workshop heel goed gebruiken als Thema bij lichamelijke beweging (gym), muziekles, geschiedenis, aardrijkskunde, etc. etc. Ook voor Middelbare scholen is een linedance-workshop een goed middel om in te zetten als een soort "teambuilding", met name doordat Linedance de kracht van saamhorigheid met zich meedraagt.


Ook voor vrijgezellenfeestjes, bruiloften draait hij zijn hand er niet voor om, en uiteraard is er altijd een combinatie mogelijk:
Live-optreden + Workshop.

Heeft u interesse? Of heeft u vragen? neem dan contact op met Claes via: info@claesvanderster.com

unsplash